Michaela Asp har orsakat en bilolycka

Varför lyckas Michis med allt?

Häromdagen skulle jag (Linnie) och Michis ta bussen från mig. Mamma skjutsade ner oss till busshållplatsen för att vi inte skulle missa bussen som skulle komma 39.

Det finns tyvärr inget övergångsställe vid min väg så man måste vänta tills det finns en lucka där man kan springa över. Det är rätt kraftig trafik där nere.

Jag sprang först, men Michis vågade inte riktigt chansa så hon väntade, och väntade, och väntade.. Till slut var det en snäll jävel som stannade så att Michis inte skulle behöva vänta längre, men som synd var stannade inte någon bil i andra körfältet så Michis vick ändå vänta, och bilen väntade... Bilen bakom den snälla bilen blev arg och tutade och körde tillslut om med en jävla fart. När den arga bilen kommit runt hörnet blev det helt stopp i trafiken.

Michis kunde nu lätt skutta över till min sida, men vi undrade vad som hade orsakat trafikstoppet.

Där stod vi och väntade på bussen som vi trodde att vi skulle missa I EN HALVTIMME bara för att Michis skulle springa över vägen! Michis hade naturligtvis orsakat en bilolycka. Den arga bilen hade blivit så arg på Michis att han smällde bakom hörnet.

Michis orsakade en bilolycka! Michaela Asp har lyckats igen. Hon har orsakat en bilolycka.

Man blir ju bara glad

  + bilväg = olycka

Michis och kor alltså

Nu är det ett tag sedan som Michis gjort något riktigt galet som varit värt att skrivia i bloggen.
Visserligen hittar tjejen på nya saker varje dag men nu ni...


Michis jobbade imorse.
Hon jobbar som förut sagt med kor. Köttkor. Muuuu! Idag hittade inte Michis sina stövlar, så hon tog sin mammas tofflor! Ja, man undrar ju varför just tofflor var hennes enda alternativ..?

Iallafall. Allt gick bra för tjejen på jobbet... Tills hon skulle ut i kohagen, över gödselhögen och kolla vattenkopparna.
Hmrf, gissa nu innan ni läser vidare vad det var som hände!





.........
.........
.........
.........







TJEJEN FASTNAR I BAJSET OCH DÄR SITTER HON!
Hon har bajs upp till knäna och sitter fast! Fast fast fast. Michis kämpar sig loss och till sin förvååning har hon tappat ena tofflan i bajshögen och det är bara vandra vidare utan tofflan. Resten av dagen får Michis arbeta barfota. Hur kul är det då?

RSS 2.0