VÖRT

Jag kommer ihåg en dag för länge sen. Michaela Asp var naturligtvis inblandad, ja såpass inblandad att det faktist är hennes förtjänst att jag minns denna dag. Precis som alla andra dagar, då Michaela är inblandad.

Svarta gänget sitter i matsalen och en utan av blir lite sugen på en limpa. LIMPA. Närmare bestämt Amanda. Hon ber snällt Michis om hon skulle kunna skutta iväg och hämta en LIMPMACKA till Amanda. Michis svarar självklart ja och för säkerhetens skull frågar Amanda om Michaela verkligen vet vad en limpmacka är. Det påstår Michaela att hon vet. Amanda känner sig lättad, hon ska snart få sin limpa.

Michaela kommer tillbaka efter ett par minuter då hon hämtat en macka och brett den med rätt smör och allt. Amanda glor, förtvivlat på mackan som ska föreställa en limpa.

A- PÅSKVÖRT Michis! Det här är ju en PÅSKVÖRT!
M- Ahaaa...
A- Lukta på den! Lukta på den Michis! Det är ju ingen limpa! Det är ju en PÅSKVÖRT! Lukta på den!
M- Aa, aa

Michis får genast gå tillbaka till brödkorgen och försöka på nytt.. Ja, ni förstår väl själva att hon inte kommer tillbaka med en limpa, inte heller en påskvört (tack gode gud) men en morotslimpa.

A- Michiiiiiiiis!! Ska man behöva göra allt själv?!
M- Nää, jag har ju hämtat en limpa nu, det stog limpa på paketet
A- Det är en MOROTSLIMPA!!! Hur svårt kan det vara att ge mig en vanlig jävla limpa!?
M- Aha, aa..

Amanda går med rasande steg mot brödkorgen (hon var tyvärr tvunget att lyfta sitt feta arsle trots allt) och tar upp ett paket med påskvört, ett paket morotslimpa och ett paket vanlig hederlig limpa. Sen går hon tillbaka till matbordet och visar de tre olika sorterna.

A- Det här är en PÅSKVÖRT! (pekar på den mörkare, bruna brödskivan) och det här Michis det är morotslimpa (pekar på den vita brödskivan med orange prickar i) OCH DET HÄR MICHAELA! Det är vanlig fucking limpa!
M- Ahaa.. Mm..

Tänk så kaosigt det kan bli runt en fucking limpa

Senare samma middag eller lunch eller vad det nu kunde tänkas vara, när svarta gänget lugnat ner sig igen frågar Ronja om Michis har lust att hämta en kopp te. Det kan Michis göra.

M- Vad vill du ha för te?
R- Citron

Tror ni Michis kommer tillbaks med citronte till Ronja? Behöver jag ens berätta att hon inte gjorde det?

Men jag bara älskar ordet vört

VÖRT VÖRT VÖRT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0