Historik barack 10 nr 1

Som bekant så brukar vi busa ganska myckte med varandra, följande bus pågick i en dryg timme.
Det startade med att Michis blev utelåst och de vägrade att släppa in henne, Michis tjatar men utan resultat, hon utbrister då att hon är bajsnödig och måste få komma in för att det trycker på.
Kommunikationen sker genom brevinkastet och Linnie kommer på den brillianta idén att spruta balsam i Michis öga.
Michis som börjar bli riktig risig i kistan försöker på alla vis att komma in, genom fönstret, genom brevinkastet och till och med genom skorstenen, naturligtvis utan resultat.
De säger då att hon får komma in, OM hon bajsar i tunnan utanför. Michis sätter sig och klämmer sig blå i ansiktet.  Härefter frågar man henne om hon är klar, om hon har skitit i tunnan ännu. Michis skrattar och säger att nej, det har hon inte varpå hon får svaret att nej, då får hon inte komma in.
Efter cirka tjugo minuters tjat från båda hållen bekänner hon slutligen att hon har bajsat i tunnan. Ingen tror henne när hon säger att hon bara inte vågade berätta det, pinsamt tydligen. Michis svär på allting i hela världen och lovar till och med bort allt sitt guld och sitt liv som övertygelse och slutligen går Nea ut och kikar efter för att se skapelsen med egna ögon och hör och häpna, där låg en bajskorv som skulle kunna slå storleksrekord i Guiness ÜBER rekord bok!

Michis fick slutligen komma in igen.
Fler bajshistorier kommer delges. Men inte ännu.


Kommentarer
Postat av: Amanda aka Amzie

det där med skorstenen vet jag inte riktigt om det är helt sant men annars var det bra.

2008-10-20 @ 22:09:05
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hahahah jag såg den sen, den var gigantisk!!!

2008-10-24 @ 21:30:56
URL: http://pantamera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0